Service beredskab i hele skandinavien

Vores danske servicemontører dækker service i Danmark og Sydsverige.

Serviceopgaver i Norge og Nord­sverige håndteres af vores betroede partnere.

Service beredskab i hele skandinavien

Vore danske servicemontører dækker serviceudkald i Danmark og den sydlige del af Sverige. Service opgaver i Norge og den nordlige del af Sverige udføres af vore servicepartnenere. Alle vore montører og servicepartnere har mange års branche erfaring og er special uddannede i vore produkter. Montørerne følger løbende de nyeste kurser så de altid er ajour med den nyeste teknologi. Service afdelingen understøttes endvidere på af vores maskinmester ved f.eks. fejlfinding på PLC styringer eller opsætning af frekvensomformere m.m.

Professionelt udstyr og moderne faciliteter

Vi råder over moderne værkstedsfaciliteter inklusiv certificeret prøvestand til afprøvning af pumper, hydrauliske pressere og svejsere til sort & rustfri stål m.m.. Vore fuldt udstyrede servicebiler, er bestykket med alt nødvendigt specialværktøj samt højtryksrense, ilt & gas samt TIG svejser m.m. så vi kan klare selv den mest krævende opgave.

Værkstedsfaciliteter

Moderne værksteds faciliteter med varme, udsugning og kraner m.m. Service værkstedet er fysisk adskilt fra lager & produktionen, således at risiko for krydskonterminering er elimineret.

Servicebiler

Vore fuldt udstyrede servicebiler, er bestykket med alt nødvendigt specialværktøj samt højtryksrense, ilt & gas samt TIG svejser m.m. så vi kan klare selv den mest krævende opgave.

Specialudstyr

Servicering af store maskiner medfører ofte tunge lyft. Til større operationer har vi mulighed for at medbringe vor Avant minilæssrer. Maskinen er udstyret med pallegafler, skovl og kranarm m.m.