Kompetent rådgivning & 35 års erfaring

Vi er et ingeniør- og handelsfirma beliggende i Vamdrup i trekantsområdet.

Vore kunder et bredt udsnit af skandinaviske industrivirksomheder og offentlige institutioner.


Vi leverer ikke blot en pumpe/maskine, men en komplet løsning med kompetent rådgivning

Service, kvalitet og nærhed

Service, kvalitet og nærhed er derfor nøgleord, når man skal vælge pumpeleverandør. Lobe forhandler udelukkende produkter af meget høj kvalitet da det er vor overbevisning at kvalitet betaler sig i længden. Selv den bedste pumpe kan imidlertid blive slidt eller gå i stykker og kræve et hurtigt serviceudkald.

Central placering i Vamdrup

Fra vor centrale placering i Vamdrup, kan vi nå stort set hele Danmark på et par timer. Service opgaver i Norge og Sverige udføres af vore servicepartnenere. Dette sikre at vi hurtigt kan nå frem og hjælpe jeres produktion.


Agenturer

Lobe ApS er eneforhandling af en række førende internationale fabrikater. Kvalitet, stabilitet og global tilstedeværelse en kendetegnende for alle vore leveerandører. Vi er overbeviste om at kvalitet betaler sig i længden.

Montage & Test

Alle nye pumper bygges op i en separat hal med traverskraner. Alle opbygninger kontrolleres omhyggeligt og CE mærkes. Hvis det ønskes/påkræves kan vi teste pumpen på certificeret computerstyret prøvestand for verificereein af funktion og ydeevne.

Service

Med vore moderne og fuldt udstyrede værkstedsfaciliteter kan vi håndtere selv den største pumpereparationer. Hallerne er forsynet med kraner, hydrauliske løfteborde og kraftige kompressorer m.m

Lager

Vi lagerfører stort set alle normalt forekomne reservedele til vore pumper samt et bredt udsnit af standard pumper så du kan få en erstatningspumpe hvis det ikke er lønsomt at reparere den gamle. I kraft af vort avancerede lagerstyringssystem er vi i stand til at yde en optimal service og leverings sikkerhed.