Case stories

Lær om de forskellige applikation vi har leveret. Find indspiration til din løsning eller se hvad vi har gang i her hos Lobe.

Branche filter
11Apr2022
Food & Pharma

VERDERFLEX RS17 Rapid Slangepumpe

Slangepumpe fra Verderflex serien er netop blevet leveret til en farmaceutisk kunde. Pumpens opgave er at dosere glycerol med et varierende flow fra 0-200 L/t som skal bruge videre i processen til fremstilling af medicin.
7Apr2022
Food & Pharma

Verderflex Dura slangepumper for dosering

Slangepumper fra Verderflex Dura serien netop leveret til ny iskremsfabrik. Pumperne har til opgave at dosere smagsstoffer og aromaer igennem sugelanser ind i cirkulationslinjen efter pasteuriseringensprocessen.
19Nov2020
Energi & Miljø

Börger CL390 Loberotorpumpe til aggressive medier

Börger CL 390 loberotor pumpe netop modtaget på vores lager! Pumpe i komplet rustfri stål, selv rotorkernerne er i rustfri stål (1.4404). Kan leveres med flere forskellige rotor typer.
12Oct2020
Food & Pharma

JEC bliver til Packo for at styrke begge brands

Efter i en årrække at have opbygget ekspertise omkring pumpeløsninger, har VERDER, JEC og Packo besluttet at re-designe strukturen indenfor de hygiejniske brands. Produktionsselskaberne PACKO og JEC...
1Jul2020
Øvrige Industri

Skruecentrifugalpumpen er særdeles velegnet til pumpning af højviskøse medier

En kombination af centrifugal– og fortrængningspumper gør Verderhus skruecentrifugalpumpen særdeles velegnet til pumpning af højviskøse medier (op til 3000 cP).   Denne Verderhus HSB150-100-C er udført i rustfri stål med...
29Jun2020
Øvrige Industri

Lobepumpe til pumpning af slidende medier (høj saltkoncentration)

Pumper i syrefast rustfri stål har en kortere levetid når man pumper med medier indeholdende slidende partikler. En løsning til at øge korrosionsbestandigheden og levetiden på pumpen er at lave en coating på de medieberørte dele.
1Jun2020
Biogas

Pumpe-sæt med neddelere for Linkogas a.m.b.a

Ved etablering af økologisk linje ved Linkogas a.m.b.a, har Lobe leveret 3 stk. pumpe-sæt med neddelere, for effektiv pumpning og neddeling af gylle samt biomasse fra reaktorerne. Pumperne er langsomtgående loberotor pumper af typen Börger EL-1550...
19Mar2020
Biogas

Indpumpning og neddeling af rågylle ved Greenlab Skive Biogas

Ved etableringen af Greenlab Skive Biogas, har Lobe leveret indfødningslinjerne for fast biomasse samt alle pumper og neddelere for biogasanlægget.
23Dec2019
Øvrige Industri

Lobe forhandler Verder

I forbindelse med Verder´s overtagelse af JEC Pumps er Lobe valgt som distributør af Verdergruppens produkter. Med kvalitets produkterne fra Verder Gruppen er vort i forvejen meget brede produkprogram blevet endnu mere komplet.
11Oct2019
Energi & Miljø

Komplet bestykning af renseanlæg

Lobe bestykkede stort dansk renseanlæg med BÖRGER loberotor pumper. I forbindelse med renoveringen af renseanlægget havde kunden et ønske om at øge servicevenligheden og driftssikkerheden. Efter en længere test faldt valget på BÖRGER lobepumperne pga...
4Sep2019
Biogas

Indfødningslinje for halm og dybstrøelse ved Sønderjysk Biogas

Lobe har i efteråret 2018 skrevet kontrakt med Sønderjysk Biogas Bevtoft, om levering af den første af i alt to indfødningslinjer for indfødning af halm og dybstrøelse.
5Mar2019
Food & Pharma

Skånsom pumpning af hytteost

Skånsom pumpning er afgørende når man skal lave hytteost uden at ødelægge strykturen. Efter at have testet forskellige pumpetyper valgte Tine pulsationsfrie lobe pumper fra Lobe til deres nye fabrik på Frya.
1Nov2018
Biogas

Indfødningssystem til nyt gårdbiogasanlæg i Kværs

I forbindelse med opførslen af et nyt gårdbiogasanlæg, KW-energi i Kværs ved Gråsten, er Lobe blevet valgt som leverandør af indfødningssystem for faste biomasser.
1Sep2018
Biogas

Taagholm Biogas får nyt indfødningssystem

Lobe har i sommeren 2018, projekteret og leveret nyt indfødningssystem ved Taagholm Biogas. Ejeren ønskede et fleksibelt indfødningssystem, forberedt for varierende biomasser, heriblandt dybstrøelse.
16Jul2017
Øvrige Industri

Super pumpe til beredskabsstyrelsen

Lobe projekterede og leverede to store selv-ansugende dieseldrevne pumper til Beredskabsstyrelsen. Pumperne leverer ca. 18.000 l/min. Pumperne blev projekteret og leveret i henhold til Beredskabsstyrelsens...
13Oct2016
Øvrige Industri

Bestykning af malefabrik

Lobe leverede 8 stk. 3″ syrefaste ARO membranpumper til fødning af fyldemaskiner. ARO pumpernes lave luftforbrug og sikre drift var afgørende for valget.
16Feb2016
Biogas

Sveriges største biogasanlæg

Lobe ApS har projekteret og leveret 3 stk. komplette indfødningslinjer til Sveriges største biogasanlæg. Hver linje er bestykket med 140 m³ walking floor maskine fra Konrad Pumpe, 75 kW hammermølle fra BHS samt Powerfeed system fra Börger.
11Oct2015
Biogas

Rybjerg Biogas

Rybjerg Biogas ved Jens Henry valgte Lobe som leverandør af indfødningssystem. Anlægget er bestykket med 120 m³ Konrad Pumpe BIG-Mix walking floor maskine, 75 kW BHS hammermølle samt Sydex pumpesystem. Anlægget håndterer dagligt ca. 90 ton biomasse...